Vi söker brandkonsulter...

Vill du bli vår nya kollega?

Vi söker nya kollegor!

 

Vi söker

Verifire Brandskyddsprojektering AB är ett företag under expansion och vi söker därför fler duktiga brandkonsulter till företaget i Stockholm. Vi söker dig som är utbildad brandingenjör. Har du några års erfarenhet så är det meriterande, men absolut inget krav för att söka tjänsten som brandkonsult hos oss. Det viktigaste är att vi ska trivas med varandra. Vi lägger stor vikt vid gemenskap mellan kollegor och ett trivsamt arbetsklimat.  

Om oss

Verifire Brandskyddsprojektering AB är ett renodlat brandkonsultföretag med kontor i Stockholm och Umeå. Vi är ett företag som vill  skilja sig från de stora konsultbolagen genom att vara en arbetsplats där medarbetarna arbetar nära varandra, där beslutsvägarna är korta, och onödiga kostnader kapas. Enkelhet, helt enkelt. På så sätt skapar Verifire de bästa förutsättningarna för oss själva och våra kunder.

När VERIFIRE grundades gjordes det med utgångspunkten att en nöjd medarbetare också är den som presterar bäst. Vi tror på gemenskap, att ha kul tillsammans. Att arbetsplatsen ska vara ett ställe att trivas på och där det finns balans mellan jobb och privatliv.

1 september 2023 flyttade vi in i nya centralt belägna lokaler i Stockholm med målet att skapa ett grymt kontor där vi hoppas att våra kollegor vill hänga så mycket som möjligt. En mötesplats för oss anställda helt enkelt. En plats att kunna arbeta och lösa problem tillsammans. Men vi förstår också att man ibland vill arbeta hemifrån. Det är helt ok. Det gör vi också. Ibland är det enklast så. Så tror vi att vi kan skapa balans mellan privatliv och jobb. Här kan du se våra lokaler i Stockholm.

Vi tror också på träning och aktivitet. Att det kan göra gott. Med vårt nya kontor i Stockholm kan vi erbjuda alla anställda fri tillgång till träning i fastighetens egna gym som ligger vägg i vägg med vårt nya kontor. Rätt nice tycker vi. Är gym inte din grej? Ja då har vi fortfarande ett generöst friskvårdsbidrag som du kan använda och göra något som passar dig.

Självklart erbjuder vi konkurrenskraftiga löner, generösa tjänstepensionslösningar och sjukförsäkringar.

Vårt erbjudande

Vi är ett företag där vi hela tiden strävar efter att hålla balans mellan arbete och fritid. Vi inser att du presterar bäst när du ges stor frihet. Därför erbjuder vi alla medarbetare flexibla arbetstider, gratis gymkort, frukost på jobbet, generösa friskvårdsförmåner, tjänstepension och sjukvårdsförsäkringar samt möjlighet att arbeta hemifrån. Allt för att du ska trivas och må bra.

Vi gillar teknikutveckling och uppmuntrar till fortbildning. Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och ger dig möjlighet att skräddarsy din egna utbildning inom det spetsområde du tycker är mest intressant och givande.

Vårt nya kontor ligger i centrala Stockholm med gångavstånd till Centralstation, T-centralen, Cityterminalen, Hötorget och flertalet bussar. 

Intressant?

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig till oss, gärna med ett CV och en kort presentation av dig själv. Vi kommer garanterat kontakta dig.

Ansökan skickas till: jobb@verifire.se

Frågor om tjänsten eller företaget besvaras av Rickard Lindberg  Tel: 070-880 06 89

Här arbetar vi