Verifire växer...

Vill du bli vår nya kollega?

Brandkonsult till VERIFIRE

 

Vi söker

Verifire Brandskyddsprojektering AB är ett företag under expansion och vi söker därför fler duktiga brandkonsulter till företaget. Nyexaminerad som erfaren är välkommen att söka även om vi i första hand söker personer med några års erfarenhet och med egna etablerade kundkontakter.  

Om oss

Verifire Brandskyddsprojektering AB är ett renodlat brandkonsultföretag med kontor i Stockholm. Vi är ett företag som vill  skilja sig från de stora konsultbolagen genom att vara en arbetsplats där medarbetarna arbetar nära varandra, där beslutsvägarna är korta, och onödiga kostnader kapas. På så sätt skapar Verifire de bästa förutsättningarna för oss själva och våra kunder.
Vi är i dagsläget sex brandkonsulter med varierande kompetens.  Vi vill fortsätta växa, och vår vision är att bli det självklara valet av leverantör inom brandskyddsprojektering. Samtidigt som vi växer är det viktigt att bibehålla våra nära kontaktvägar och öppna samarbetsklimat så för oss är det avgörande att tillväxten sker med rätt medarbetare, och du är förhoppningsvis en av dem.

Vårt erbjudande

Vi är ett företag där vi hela tiden strävar efter att hålla balans mellan arbete och fritid. Vi inser att du presterar bäst när du ges stor frihet. Därför erbjuder vi all medarbetare flexibla arbetstider, generösa friskvårdsförmåner, tjänstepension och sjukvårdsförsäkringar samt möjlighet att arbeta hemifrån.

Vi gillar teknikutveckling och uppmuntrar till fortbildning. Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och ger dig möjlighet att skräddarsy din egna utbildning inom det spetsområde du tycker är mest intressant och givande.

Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm med gångavstånd till T-centralen, Cityterminalen, Hötorget och flertalet bussar.

Ansökan

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig till oss, gärna med ett CV och en kort presentation av dig själv. 

jobb@verifire.se. Frågor om tjänsten eller företaget besvaras av Rickard Lindberg  Tel: 070-880 06 89.