Verifire växer...

Vill du bli vår nya kollega?

Brandkonsult till VERIFIRE

 

Vi söker

Verifire Brandskyddsprojektering AB är ett företag under expansion och vi söker därför fler duktiga brandkonsulter till företaget. Nyexaminerad som erfaren är välkommen att söka även om vi i första hand söker personer med några års erfarenhet och med egna etablerade kundkontakter.  

Om oss

Verifire Brandskyddsprojektering AB är ett nyetablerat företag sedan 2019 med kontor i Stockholm. Vi är ett företag som skiljer sig från de stora konsultbolagen genom att vara ett företag där medarbetarna arbetar nära varandra, där beslutsvägarna är korta, och onödiga kostnader kapas. På så sätt skapar Verifire de bästa förutsättningarna för oss själva och våra kunder.

Verifire är annars det lilla företaget med framåtanda, hög tillgänglighet, engagemang och snabba, högkvalitativa leveranser. Kommunikation och proaktivitet är viktiga aspekter i ett välfungerande samarbete, vilket är något som Verifire värderar högt.


Vårt erbjudande

Verifire är ett företag där vi hela tiden strävar efter att hålla balans mellan arbete och fritid. Vi inser att du presterar bäst när du ges stor frihet. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider, generösa friskvårdsförmåner och möjlighet att arbeta hemifrån.

Vi gillar teknikutveckling och uppmuntrar till fortbildning. Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och ger dig möjlighet att skräddarsy din egna utbildning inom det spetsområde du tycker är mest intressant och givande.

Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm med gångavstånd till T-centralen, Cityterminalen, Hötorget och flertalet bussar.


Ansökan

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig till oss, gärna med ett CV och en presentation av dig själv. 

jobb@verifire.se. Frågor om tjänsten eller företaget besvaras av Rickard Lindberg  Tel: 070-880 06 89 eller Rikard Lindegrén Tel: 073-766 26 24